حمید احمدی ادامه داد: طرح مناسب سازی معابر از سال 97 در خمین کلید خورده و تاکنون بسیاری از معابر این شهر نظیر بلوار شهید بهشتی، منتظری جنوبی، آرامستان، خیابان ساحلی جنوبی، بلوار قدس و خیابان آزادی مناسب سازی شده است.
وی اظهار داشت: اقدامات عمرانی، پیاده رو سازی و کف سازی در سطح شهر با الویت مناسب سازی برای تردد عمومی انجام می شود.
احمدی افزود: مسیر ویژه روشندلان در پیاده رو سازی مناطق مختلف شهر و پازل سکه ای تی شکل در ابتدا و انتهای مسیر و بر سر تقاطع ها ایجاد شده است.
وی ایجاد رمپ ویژه عبور صندلی چرخدار و کالسکه کودکان در محلهایی که اختلاف ارتفاع دارند، اجرای راهبند ویژه عبور صندلی چرخدار به منظور جلوگیری از ورود موتور سیکلت و ساخت راهبند ترافیکی در محل تقاطع با خیابانها و محل پلها را از اقدامات مناسب سازی شهری بیان کرد.
شهردار خمین گفت: نصب تابلو و علایم ویژه اطلاع رسانی در معابر پر تردد شهر به منظور کنترل سرعت و آرام سازی ترافیک در محلهای ویژه پیش بینی شده برای تردد معلولان و اختصاص پارکینگ ویژه معلولان در خیابان شریعتی، آموزش رانندگان تاکسی برای خدمات و سرویس دهی به معلولان به مدت 30 ساعت از دیگر اقدامات این نهاد خدماتی در زمینه مناسب سازی است.
احمدی ادامه داد: 10 ورق فلزی 2 متری آجدار بر روی کانیو در کوچه های بلوار بهشتی نصب شده است.
وی بیان کرد: ساختمانهای عمومی در هنگام اخذ پروانه ساختمانی ملزم به رعایت ضوابط ویژه معلولان و احداث رمپ می شوند.
توانمندسازی و عدم وابستگی معلولان به سایرین همواره خواسته ای نشات گرفته از حرمت و کرامت انسان بوده که به آنها آنها احساس مفید بودن و احساسا بودن می دهد. هیچگاه نگرش احساسی و از روی ترحم نسبت به مسائل معلولان سازنده نبوده است.
درب بازشو، سرویس بهداشتی، رمپ و آسانسور حداقلهایی است که یک معلول برای حضور در جامعه باید از آن بهره مند باشد و امید است مسئولان مدیریت شهری با همکاری بهزیستی و دیگر نهادهای مسئول نسب به مناسب سازی اماکن عمومی برای حضور معلولان اقدام کنند.